Albert ten Cate Juwelier Diamantair

Albert ten Cate Juwelier Diamantair interieur

Openingstijden

Dinsdag: 10:00 - 17:00 uur

Woensdag: 10:00 - 17:00 uur

Donderdag: 10:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur

Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur

Eventuele andere tijden op afspraak

Albert ten Cate Juwelier Diamantair sinds 1837
 

Albert ten Cate is al meer dan 34 jaar dé juwelier in Loosduinen. Hij volgde zijn opleiding tot juwelier-diamantair in Schoonhoven en deed ervaring op bij de betere juweliershuizen in onder meer Luzern, Londen en het Caribische gebied. Terug in Nederland bekleedde Albert ten Cate leidinggevende posities bij toonaangevende juweliershuizen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en bij Begeer van Kempen en Vos in Den Haag.

Albert ten Cate wil u laten kennismaken met het sieraad of horloge dat boven de middelmaat uitsteekt. Samen met zijn deskundig team adviseert hij u bij de keuze van het sieraad dat het beste bij u past. Met Axel Hublart is er een team dat u met al uw vragen en wensen graag wil helpen.

Albert ten Cate zit met zijn druk bezochte juwelierszaak sinds 1984 in het hart van Loosduinen aan het Loosduinse Hoofdplein. Zijn klanten waarderen zijn bijzondere ontwerpen. Of het nu gaat om een eenvoudige reparatie of om een gecompliceerde aanpassing van uw sieraad, u ervaart ‘zorg en service en vakmanschap’. De uitmuntende goudsmeden in de ateliers van Albert ten Cate voeren uw reparatie met zorg en vakmanschap uit. Wilt u uw bestaande sieraad een complete ‘make-over’ geven? Albert ten Cate ontwerpt in nauw met u uw ‘nieuwe’ persoonlijke up-to-date sieraad.

Sinds 1837?… horen we u denken… Kijkt u dan maar eens op onze site, die net even anders is: www.alberttencate.com

Ook ‘posten’ we veel bijzondere en nuttige achtergrondinformatie vanuit ons edele vak op onze “feestboeken”, we bedoelen natuurlijk Facebook: www.facebook.com/alberttencatejuwelier en wie weet worden we ook hier vrienden. Als u meer van de zakelijke kant wilt zien kijk dan ook een op: www.facebook.com/alberttencatejuwelierdiamantair.

Maar ook heel bijzonder is de Residentie Ring Den Haag ©. Een door Albert ten Cate speciaal ontworpen ring voor onze Residentie. We hebben er zelfs een speciale site voor gemaakt: www.residentieringdenhaag.com. Hier treft u de achtergrondinformatie over deze bijzondere ring aan.

U bent van harte welkom in onze winkel!

Met briljanten groet,
Albert & Axel

www.alberttencate.com
www.residentieringdenhaag.com
www.facebook.com/alberttencatejuwelier
www.facebook.com/alberttencatejuwelierdiamantair
www.instagram.com/alberttencate

Albert ten Cate Juwelier Diamantair Loosduinse Hoofdplein 187
2553 CZ Den Haag
070-3910337
bezoek onze website

< Terug naar winkels

12 juni 2020

Elke woensdag Weekmarkt in Loosduinen

Weekmarkt in Loosduinen op het Loosduinse Hoofdplein in Den Haag elke woensdag van 08.00 uur tot 16.00 uur.
Lees verder >Evenementen

Aankomende evenementen